Doe een beroep op Matemi voor onderhoud en herstel van jouw verwarming of sanitair

U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen. Naast het installeren zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud, herstel en vervangen van boilers, waterverwarmers en CV ketels.

Waarom is een tijdig onderhoud cruciaal?

Om een goede en correcte werking van je verwarmingsinstallatie te garanderen is het essentieel de cv-ketel goed te onderhouden. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je ketel minder gaat renderen en zelfs schadelijke gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Bovendien ben je ook niet verzekerd bij brand als de cv-installatie niet gekeurd is.

Sfeerbeeld Matemi Vector afgeronde hoek

Wanneer en hoe moet mijn CV ketel onderhouden worden?

De grondigheid en werkwijze van een onderhoud verschilt naargelang het type installatie en brandstof. Om geen enkele reinigingsbeurt meer te vergeten is het ook mogelijk een onderhoudscontract aan te gaan. Dit is vaak goedkoper en je wordt zelf op de hoogte gebracht wanneer de installatie gekeurd moet worden.

Gasketels moeten in Vlaanderen verplicht gekeurd worden om de 2 jaar. Een cv-installatie op stookolie moet jaarlijks gekeurd worden door een erkend technicus vloeibare brandstof.

Sfeerbeeld Matemi | Verwarming, ventilatie, airco & sanitair in regio Oostende Vector afgeronde hoek

Ook voor kleine herstellingen staan we steeds voor u klaar.

Ook voor kleine herstellingen aan uw verwarming of sanitair staan we steeds voor u klaar. Naast het installeren zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud, herstel en vervangen van boilers, waterverwarmers en CV ketels.

Vector afgeronde hoek

Volg ons op Instagram: @matemibv

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze laatste projecten.